Sunday, 20 July 2014

❤️ Program Aman Palestine ❤️

Bismillahirrahmanirrahim
Dengan nama Allah yang Maha Pengasih lagi Maha Penyayang
 
Alhamdulillah for your blessing! Thank you Allah:')
First and foremost, big thank you to my officemate, Syamimi Saufi yang iklankan about this program kat twitter, anddd i'm so hoping i can go!
Andddd alhamdulillah, my sista bring me to go this place at Bukit Mahkota,Bangi.
 
[ Kredit : Information of Programme ]
 
Drop & Shop Preloved Items with kak "Fatin Liyana a.k.a FL" for Palestine.
100% will be donated to Aqsa Syarif & Aman Palestine

Hihi, syamimi ni memang follow kak FL kat instagram dia,
so, that's why she knows about this:') Anddd saya salah seorang peminat tegar si akak comel kita ni, akak doktor, and blogger yang takputus-putus saya ikut 
the latest update hikhik. Klik this link who want to know bout this kakak http://honeykoyuki.blogspot.com/ .Bukan saja dapat membeli belah on that day, kita juga dapat membantu sedikit sebanyak untuk saudara kita di Palestin sana, insyaAllah !
 
[ Going FLCarBootSale #FreeGaza#FreePalestine ]
   
Bawak my sista and my mum hihi. Last-last banyak pulakk membeli di situ!
Ada banyak baju tshirt, blouse, jubah, tudung, shawl, baju kurung, baju melayu,
selain tu, button-button and keychain. Huh. Rambang mataaaa! ~.~
Blouse 5 ringgit, tudung 3 helai 10 ringgit, jubah/dress 10 ringgit :')
 
** Ini dia kak Fatin Liyana <3 **
 
Alahai omeyy sangat! Salu tengok dalam alam maya je, dapat rezeki jumpa depan mata.
Alhamdulillah! Siap cakap dengan my sis lagi, betul ke ni fatin liyana, 
alahai takpercaya takpercaya ( ahaha menyampah makk! ) , dapat jumpe depan mata,
dapat salam+peluk dan snap pictures hihi:')
 
[ Kredit ]
 
Program Aman Palestine ini dianjurkan oleh kak FL and her members,
semua akak ni doktor-doktor yang comel, moga menjadi doktor yang beriman,
bukan hanya mampu merawat fizikal tapi juga rohani nya. Allah.
Inilah impiann saya, tapi mungkin Allah lebih tahu yang terbaik kan :')
 
Jumpe syamimi, tyme tu baru sampai dia dah habes soppink dah hihi.
Moga dengan sedikit ini, mampu membantu mereka disana:') Nak ke sana,
mungkin belum mampu. Teruskan hulur doa buat mereka ya.
Jangan lupa! Ingatan diri saya dan semua, insyaAllah.
 
[ Kak FL and her friend ]
 
[ Thankyou so much akak-akak doctor:') ]
 
Dekat flcarbootsale ni jugak, boleh register as sukarelawan untuk bantu Gaza,
siapa-siapa yang ada Maybank and Bank Islam dialu-alukan,
every month akan menyalurkan derma buat Aqsa Syarif &
Aman Palestin at least 10 ringgit.
Mafla dijual dengan harga 25 ringgit. Sama je pergi mana-mana pun hihi:')
 
[ Kredit ]
 
They need us. They need 'dua' from us. The need support from us.
Please help them with 'dua' and 'support'.
 
InsyaAllah. May Allah ease and bless alwayss:')
Wallahu'alam.
 
#30DayOfRamadhan#Day22#Alhamdulillah#KEEPPRAYFORGAZA#
~Menuju Lailatul Qadr~
 

No comments:

Post a Comment