Monday, 9 June 2014

Blessing of Allah ^___^

Bismillahirrahmanirrahim.
Dengan nama Allah yang Maha Pengasih lagi Maha Penyayang

( May Allah bless in everything we do ..)

Everyone . Assalamualaikum wbt . Eheh , macam ler ade yang entry . Huhu .
Lama dah berhabuk my blog yayang nih . Cuti pun tak terhudpate . Dah kenapa ?
Ya Allah . Bila banyak sangat masa lapang , terlalu leka , terasa jauh . Astaghfirullah ! 
Actually now, i'm working for find an experience and enhance my knowledges.
konon nyeee =) Hope my holiday tak lah bosan kan ? Hihiii . InsyaAllah ^^

Okay . Lately ni semua riuh pasal result . Lagi-lagi bebudak matrik .
Congrates to all , berjaya atau tak , bersyukurlah ..
Takdir Allah jauh lebih baik=)

Jangan  regret , jangan give up . Bangkitlah !
Perjuangan kita bukan takat ni ja . Jauh nun sana lagiiiiii ! Jadi ,
daripada give up baik kita perbaiki mana yang kurang .
Kalau kecewa , kan buang masa ?
* amek pengajaran sebab diri sendiri pun selalu jatuh *

Yang berjaya , bersyukurlah . Nikmat kejayaan semua milik Allah.
Allah yang bagi pinjam . Buat apa nak gah , tu milik kita sementara ja .
Selalu la ingat mereka yang dibawah , apa perasaan dia ?
*jap..anggap la kita yang kat bawah tu*
Hormat la semua orang . Berseronok berpada-pada sudah lah. 
Apa kata bahagia tu dilihatkan pada Yang Maha Memberi Rezeki ,
sujud syukur ..tidak lupa ucap Alhamdulillah..dan tingkatkan lagi iman dan taqwa=)

Everything comes from Allah .
Wishing all the best to all of you !!!!!!!!!!!

Setelah berusaha , berdoa dan bertawakal lah :")