Wednesday, 25 June 2014

BBSTian in KMPk (!!)

Bismillahirrahmanirrahim
Dengan nama Allah yang Maha Pengasih lagi Maha Penyayang

Ececeh . Alhamdulillah i'll fine now . Normal latu kejap okay kejap problem .
Kene keep strong selalu . Hee :')

Rasa nak stori mori pulak kisah kami bebudak bbst yang betapa di matriks yang same .
Ohyeahhhh ! Actually ramai lagi yang dapat perak , tapi ramai yang pilih choice yang
lain mungkin . Hee . Btw, matrik perak jugak yang paling ramai yay yay ! :D
**saat mengimbau kembali kenangan di kmpk**

(..Disebalik kehijauan ciptaan yang indah....)

Kami ni tak selalu dapat jumpe acam nih . Susah jugak .
Maklumlah masing-masing banyak kerja hmmm .
Tiqah , syaura and farah blok sama (SeriIntan) ..Syasya,afifah and syakirah pulak
 blok sama (SeriTeja)..alahai sebelah je pun. Tapi taksalu jumpe tapi salu je teserempak
huhu . Ada lagi budak bbst yang takde dalam pic , budak sains tulen , kami tak berapa
rapat sejak sekolah lagi .. tapi okay jee =)

* Syaura Azmi *

Budak sorang nih selalu jumpa , pagi petang malam . Haha mana taknya
bilik selang satu je hihi . Always jumpa !!
Syaura selalu jugak kunjung bilikku , hmmm lagi-lagi roomateku
sekepala dengan si budak nih , "Korea Sokmo!" 
Sharing is caring la movie-movie tu kan . Haha.

* Syasya Sakinah *

Ni syasya . Sape takkenal die huhu. Boleh kata classmate tiqah pun
kenal die keke . Peramah kan . Selalu jumpa syasya ..lagipun dia join usrah yang
sama dengan tiqah. witwit !! =)
Aktif ni , semua benda dia nak kalau bole hehe..
semangat tengok bila syasya always semangat hihihi ... 

(..takde pic ngan budak nih..*FarahZakirah*..)

Ini budak paling manyak susah nak jumpa . Terserempak pun kekadang ,
padahal satu blok haha . Kan , budak ni module satu banyak busy hehehehe ..
that's why la ! =)

*AfifahLiyana*Syakirah*

Dua orang kawan kite nih ade budak bbst yang takberapa cam , sebab kan
dorang ni senanye time form 4 dah pindah skola lain ..
tapi tiqahh kenal je , :D
Mereka ni tiqah selalu jumpa kat masjid ! Huhuwww ~~~
Dah lah macam kembar haishhh. And nak tahu mereka nih budak akaunnn !!

*mereka budak biologys , saya cemburu sikit hehe *

Please belaja biologys molek-molek eh syasya and syaura...bole jadik doktor..
kita nih dah tak kesampaian huahuaa! sobsobb :"(
Meh tiqah aja fizik meh haha..kesian kesian.. tiqah sorang je yang tercampak ambil 
module dua..#sedihh

*kami ex-sains agama*

Last but not least , hope our friendship bukan sampai di matrik , tapi
sampai ke Jannah okay . InsyaAllah .
Mana tahu rezeki dapat u same kan.. Ameen =)

Take care everybody . Keep our memory in bbst and kmpk .
Gudluck in your life. Semoga kita semua terus sukses dunia akhirat !!!

That's all. Thank you.

p/s : Atiqah, Syaura, Syasya, Farah , Afifah , Syakirah , Jannah , Aina, Nadia and 
       Aiman(sorang wakil lelaki) yang berada di kmpk 13/14 :')



Mengapa Lemah ?!

Bismillahirrahmanirrahim
Dengan nama Allah yang Maha Pengasih Lagi Maha Penyayang
 
 
 
(..Keep strong..)
 
Terkadang baru nak rasa kuat , aku kembali rasa lemah sangat !
Ya Allah . Kuatkan semangat aku !
 
Please.
Please.
Please.
 
Be strong dear ,
ingat macam mana sekalipun "Allah always by your side."
 
Keep strong . Keep pray . Keep smile .
 
I miss them so much . O'Allah , please protect them (!)
 
 
( Thank you everyone...)
 
May Allah bless.